3.3/10 (231 głosów)
Mnóstwo przedsiÄbiorstw prowadzidystrybucjÄ maszyny do lodów iautomaty do shakeâów. Firmy te wspóÅdziaÅajÄ z kilkoma obiektami hotelarskimi w kraju.JeÅli Twoim zajÄciem, jest przede wszystkim handel lodami to polecamy zobaczyÄ jakajest propozycja sprzedażowa na najnowszemaszyny do lodów. Dobre firmy majÄ znajÄ cy siÄ na temacie zespóŠpracowników,który z chÄciÄ doradzi przy zakupie odpowiedniej maszyny do lodów. W dobrze zaopatrzonym sklepie spoÅróddużego asortymentu, każdy sprzedawca znajdzieidealny automat do lodów. Te maszynysÄ wykorzystywane w:
W każdym obiekciesprawujÄ siÄ bardzo dobrze!
Wieluproducentów ma w swoich sklepach profesjonalne maszyny do lodów twardycho dużej produktywnoÅci. UrzÄ
dzeniate umożliwiajÄ
zmrożenie od 30 do 55litrów masy lodowej w godzinÄ. Model maszynyzaleca siÄ wybraÄ do swoich wymogów, posiadanejpowierzchni w lokalu i możliwoÅci finansowych, tak aby speÅniÄ swoje nadziejew 100%.
Oferowane automaty dolodów umożliwiajÄ przygotowanie 2 rodzajóworaz mixu masy lodowej. Automaty chÅodzÄ nadzieniepowietrzem, lecz mamy takżemaszyny, które chÅodzÄ naprzemiennie wodÄ .
Uważamy, że najlepsze sÄ
maszyny do lodów wÅoskich â wydaje siÄ Å¼e sÄ
to popularne desery, szczególnie w trakcie upalnego lata. Sprzedawane automaty dajÄ
możliwoÅÄ przygotowania lekkiej masy lodowej. Sama konsystencja lodów jest aksamitna i puszysta dziÄki napowietrzaniu masy.
Jaki sposób podania lodów jest najlepszy?
Sposobów podania lodów jest wiele i zależy od wizji gastronoma.
Lody amerykaÅskie charakteryzujÄ
siÄ zbitÄ
konsystencjÄ
i o wiele bardziej zakrÄconym ksztaÅtem niż lody wÅoskie. Bardzo czÄsto lody amerykaÅskie nazywane sÄ
przez klientów âÅwiderkamiâ.
Lody wÅoskie sÄ
bardziej aksamitne i mniej zmrożone w konsystencji niż amerykaÅskie. Zdecydowanie szybciej siÄ też topiÄ
. Zarazem lody wÅoskie, jak i lody amerykaÅskie powstajÄ
za pomocÄ
automatów do lodów, sprzedawanych przez nas.
Zaloguj się lub załóż konto
Zostaw komentarz