3.3/10 (231 głosów)
Mnóstwo przedsiębiorstw prowadzidystrybucję maszyny do lodów iautomaty do shake’ów. Firmy te współdziałająz kilkoma obiektami hotelarskimi w kraju.Jeśli Twoim zajęciem, jest przede wszystkim handel lodami to polecamy zobaczyć jakajest propozycja sprzedażowa na najnowszemaszyny do lodów. Dobre firmy mająznający się na temacie zespół pracowników,który z chęcią doradzi przy zakupie odpowiedniej maszyny do lodów. W dobrze zaopatrzonym sklepie spośróddużego asortymentu, każdy sprzedawca znajdzieidealny automat do lodów. Te maszynysą wykorzystywane w:
W każdym obiekciesprawują się bardzo dobrze!
Wieluproducentów ma w swoich sklepach profesjonalne maszyny do lodów twardycho dużej produktywności. Urządzeniate umożliwiają zmrożenie od 30 do 55litrów masy lodowej w godzinę. Model maszynyzaleca się wybrać do swoich wymogów, posiadanejpowierzchni w lokalu i możliwości finansowych, tak aby spełnić swoje nadziejew 100%.
Oferowane automaty dolodów umożliwiają przygotowanie 2 rodzajóworaz mixu masy lodowej. Automaty chłodzą nadzieniepowietrzem, lecz mamy takżemaszyny, które chłodzą naprzemiennie wodą.
Uważamy, że najlepsze są maszyny do lodów włoskich – wydaje się że są to popularne desery, szczególnie w trakcie upalnego lata. Sprzedawane automaty dają możliwość przygotowania lekkiej masy lodowej. Sama konsystencja lodów jest aksamitna i puszysta dzięki napowietrzaniu masy.
Jaki sposób podania lodów jest najlepszy?
Sposobów podania lodów jest wiele i zależy od wizji gastronoma.
Lody amerykańskie charakteryzują się zbitą konsystencją i o wiele bardziej zakręconym kształtem niż lody włoskie. Bardzo często lody amerykańskie nazywane są przez klientów „świderkami”.
Lody włoskie są bardziej aksamitne i mniej zmrożone w konsystencji niż amerykańskie. Zdecydowanie szybciej się też topią. Zarazem lody włoskie, jak i lody amerykańskie powstają za pomocą automatów do lodów, sprzedawanych przez nas.
Zaloguj się lub załóż konto
Zostaw komentarz